2012. február 25., szombat

Itt a tavasz



"Tudjuk, mit akarunk, és el is érjük, ha kitartóak vagyunk, de az idő, amely a célhoz jutásig eltelik, Isten segítségétől függ."


Itt a jó idő lassan lassan le kerülnek a meleg kabátok és felváltja őket a kis kabátok a lenge ruhák a kis szoknyák. Na igen de mi van akkor ha nem vagy magaddal megelégedve na akkor jönnek a fogadások és keressel egy szuper diétát sorolhatnám is mi minden van de nem fogom. Én mást mondok úgy hívják életmód váltás :) Tudom az elején nehéz lesz de erő és kitartás kell.
Először is cseréld le fehér kenyeret teljes kiőrlésűre amit lehetőleg a délelőtt folyamán fogyaszd. Ha szendvicset eszel tudom tudom nagyon finom a vajrém, a sajtkrém,de mit szólnál ha mustárral kend meg. Téliszalámi helyett csirkemell. csemege karaj, pulykamell. Zsírszegény sajt.
Joghurt igen igen én is szerettem de nem a boltit az igazi natúr joghurt és ebbe  mehet mindenféle szezonális gyümölcs az egész mehet a turmixba és kész is persze ha édes szájú vagy mehet bele édesítőszer is vagy akár fahéj. Lesz még gondolat tanács segítség.... ;) Sok sikert! Az első lépés mindig nehéz...de minden lépéssel könnyebb lesz.

Nincsenek megjegyzések: